Box

"Bute and the Best" » Cum descrie presa străină înfrîngerea lui Bute

Foto: Alex Nicodim

Articol de Vlad Nedelea  —  Sunday, 27 May 2012

Dacă înaintea partidei englezii de la The Sun au denumit lupta de aseară "Bute and the Beast", după victoria lui Froch, aceştia au readaptat tilul în "Bute and the Best".

Chiar dacă Lucian a pierdut fără drept de apel, englezii îi recunosc meritele pentru că s-a încăpăţînat să ducă meciul pe picioare: "toţi fotografii se strînseseră la marginea ringului crezînd că meciul se va termina în curînd, Bute a dat dovadă de curaj pentru a continua, deşii pumnii nu se mai opreau".

Tot englezii, dar de această dată de la Daily Mirror sînt mult mai acizi la adresa lui Bute, spunînd că acesta a ales un joc defensiv, bazîndu-se pe rapiditatea braţelor, dar Froch a ştiut să îl păcălească, chiar dacă a avut un început mai greoi.

Cei de la Boxing.com scriu despre meciul de la Nottingham că a fost cel mai surprinzator din ultimul timp. Deşi părea o luptă liniştită, în doar cîteva secunde, cînd Froch a început să preseze, sala a luat foc şi a început să cînte, împingîndu-l pe acesta de la spate. Aceştia scriu că sfîrşitul devenise previzibil, mai ales pentru că Bute devenise un magnet la loviturile lui Froch.

Canadienii de la Montreal Gazette notează şi o declaraţie făcută de Bute la finalul partidei: "Chiar şi cînd eram în corzi am crezut că o să mă eliberez surprinzîndu-l cu stînga, însă n-am reuşit s-o fac".

The Telegraph: "A fost un masacru! Froch a fost în priză de la început pînă la final, nu i-a dat nici o clipă răgaz românului să-şi intre în ritm, iar apoi l-a îngropat în pumni. Pentru Carl poate fi noaptea în care a evoluat de la bun la mare"

Lucian Bute va sosi în România, luni 28 mai, ora 16:15.Cu aceasă ocazie, fostul campion mondial IBF va susţine o conferinţă de presă în Salonul Prezidenţial din incinta Aeroportului Internaţional "Henri Coandă", din Bucureşti.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.