Handbal

Gaţu a vorbit la Radio GSP despre viitorul naţionalei: "Poate un antrenor străin ar veni cu altă mentalitate"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 mai 2012

Preşedintele federaţiei de handbal, Cristian Gaţu, a vorbit la Radio GSP despre situaţia actuală a naţionalei feminine, care a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra. Gaţu a explicat şi cum se va alege viitorul selecţioner al naţionalei

"Nu e vorba de regres, problema e că nu avem o bază de selecţie. Am avut şi nişte absenţe importante: Neagu, Ungureanu, Gîlcă.

La Adunarea Generală din 18 iunie trebuie să găsim soluţii. În primul rînd trebuie să găsim un antrenor care ori nu are nici o legătură cu Liga naţională, pentru a a ajunge din nou dependenţi de o echipă de club, ca de Oltchim. Sau un antrenor străin care să vină cu o altă mentalitate. Am mai încercat să propun un tehnician străin, dar toţi mi-au sărit în cap că avem noi români buni. Poate avem, dar nu mai cunosc eu. Jucătoarele din străinătate sînt din ce în ce mai numeroase la noi şi asta nu e bine.

Antrenorul ideal al naţionalei e o combinaţie între bunătatea lui Voina şi duritatea lui Tadici", a spus Gaţu la Radio GSP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.