Liga 1

Roş-albaştrii negociază intens transferul lui Pintilii » 500.000€ + doi jucători!

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Conducerea ”militarilor” i-a oferit împrumut pe Răduţ şi pe Năstăsie la Pandurii pentru a urgenta trecerea mijlocaşului de 27 de ani în Ghencea


Şefii Stelei speră să rezolve în această săptămînă achiziţionarea internaţionalului Mihai Pintilii. În urma mai multor runde de tratative, roş-albaştrii au anunţat că sînt dispuşi să plătească pentru Mihai suma de 500.000 de euro şi să-i împrumute timp de un sezon la Tîrgu Jiu pe mijlocaşii Mihai Răduţ şi Ionuţ Năstăsie!

Gorjenii sînt tentaţi să accepte oferta venită din Ghencea, doar că l-ar vrea în schimbul lui Năstăsie pe Lucian Filip. Bucureştenii i-au anunţat însă că Reghecampf nu ar vrea să se despartă de Filip, fotbalist pe care l-a readus special la Steaua, după ce l-a pregătit returul trecut la Chiajna şi căruia i-a dat şi banderola de căpitan.

Vasluiul s-a retras din cursă
Oltenii au ţinut deschise două piste pentru Pintilii. În afara Stelei, fotbalistul de 27 de ani era şi pe lista de achiziţii a lui FC Vaslui. Moldovenii au renunţat să facă o ofertă clară cînd au aflat preţul cerut de "panduri": 750.000 de euro!

După ce Gazeta de duminică a publicat detaliile întîlnirii avute de Pintilii cu Petre Grigoraş, în care jucătorul i-a cerut să-l lase la Steaua, tehnicianul Pandurilor a fost convins să-şi dea acceptul pentru transfer. "Eu nu mă opun ca Mihai să plece. Sînt mîndru că fotbalişti precum Chiricheş, Gabi Matei şi Pintilii au ajuns să fie atît de bine cotaţi din momentul în care eu am preluat echipa. Totuşi, îl vom lăsa să plece numai dupş ce vom avea soluţii pentru înlocuirea lui!", a declarat Grig.

"Aş fi nebun să nu vreau să ajung la Steaua. Ar putea fi ultima mea şansă să joc la o echipă care se bate la titlu şi care ajunge mereu în fazele superioare ale cupelor europene"
Mihai Pintilii, mijlocaş Pandurii

6.000 de euro e salariul lunar al lui Pintilii la Pandurii. El ar putea cîştiga la Steaua cu 4.000 de euro mai mult

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.