Liga 1

FC Vaslui pregăteşte transferuri de Ligă » Doi fotbalişti de Primera ceruţi de Inacio

Wakaso Mubarak poate ajunge la FC Vaslui FOTO:Reuters

Articol de Vlad Nedelea  —  luni, 28 mai 2012

Retrogradarea lui Villareal în Segunda Division i-a făcut pe şefii multor cluburi europene să se gîndească la jucătorii "submarinului galben". FC Vaslui s-a orientat rapid către doi fotbalişti care au făcut parte din lotul spaniolilor în ultimul sezon din Primera.

Augusto Inacio şi-a manifestat interesul pentru mijlocaşii Jose Camunas şi Wakaso Mubarak, conform celor de la ziaruldesport.ro.

Camunas (31 de ani) este foarte supărat pentru că oficialii celor de la Villarreal au decis să îi micşoreze salariul după retrogradarea în liga secundă, mijlocaşul urmînd să primească 300.000 de euro pe sezon. În plus, FC Vaslui i-ar putea da şansa de a juca în Liga Campionilor.

Wakaso Mubarak (21 de ani) se află în aceeaşi situaţie, dar acesta va avea un salariu mai mic, 225 000 de euro. Ganezul este mult mai greu de adus, el fiind mai tînăr şi ofertele sînt mult mai numeroase.

Daniel Stanciu se va ocupa de transferul celor doi jucători ai celor de la Villarreal, iar în cazul în care transferurile nu se vor realiza, Augusto Inacio a mai propus şi alte nume, inclusiv din Portugalia.

"Avem o listă mai lungă cu jucători pe care îi vrem. Nu putem da acum mai multe detalii", a spus Daniel Stanciu pentru GSP.RO

27 de meciuri are Camunas pentru Villarreal în acest sezon şi a reuşit un gol

6 apariţii are Mubarak în sezonul actual, fără a marca vreun gol

1,8 milioane de euro este cota lui celor doi conform transfermarkt.co

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.