Liga 1

Nici Steaua, nici Rapid» Grigoraş îşi va prelungi contractul cu Pandurii

Grigoraș se află pe banca Pandurilor din 2010. Echipa olteană a terminat sezonul 2011-2012 pe locul 7

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 mai 2012

Petre Grigoraş nu se va mai despărţi de Pandurii. Dorit o vreme la Steaua, mai nou intrat în atenţia Rapidului, tehnicianul de 47 de ani susţine că nu mai ia în calcul o plecare. Dimpotrivă, urmează să semneze un nou acord.

“Am vorbit cu domnul Pîrvulescu, dînsul este însărcinat să discute astfel de lucruri. Mi-a făcut o propunere de prelungire cu încă un sezon. Eu mai am un an din actualul contract, aşadar propunerea e să rămîn pînă în 2014. În principiu, cred că voi accepta această ofertă. Încă n-am semnat actele, dar am încredere în cuvîntul domnului Pîrvulescu şi al domnului Condescu”, a zis Grigoraş în cotidianul ”Ediţie Specială”.

Antrenorul Pandurilor se referise anterior şi la ultima variantă apărută: “Cu Rapid n-am mai avut nici o discuţie, e şi supărare mare acolo după ratarea Cupei, este normal. Am recunoscut că mi-ar plăcea o nouă provocare, dar nu poţi să te autopropui aşa. Trebuie să analizezi şi ce poţi face la acel club, ţinînd cont că se prevăd foarte multe schimbări acolo”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.