Stranieri

Dan Petrescu ar reveni în ţară: "Steaua şi naţionala mă tentează mai mult decît Anglia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 mai 2012

Dan Petrescu, antrenorul lui Kuban Krasnodar, a explicat de ce nu va pleca prea curînd de pe banca ruşilor.


"Nu sînt disperat să plec. 99,99% rămîn la Kuban. Nu mulţi antrenori din Italia, Anglia sau Spania au salariul pe care îl am eu în Rusia. Poate doar în cazul în care vine o ofertă de la o echipă mare.

Mă simt bine la Kuban şi aş vrea să mai rămîn măcar un an. Patronul mi-a promis că vom aduce la echipă 4-5 jucători de mare valoare. S-a vorbit mult despre Anglia, dar mai degrabă aş veni la naţională sau la Steaua. Ca să ajung la Chelsea trebuie să fac ceva senzaţional", a spus Dan Petrescu la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Acesta a vorbit şi despre ediţia recent încheiată din campionatul Rusiei, pe care Kuban a terminat-o pe 8: "Nivelul de joc e foarte bun în Rusia, chiar şi în liga secundă. Am avut noroc cînd am promovat, nu eram foarte organizaţi. M-a surprins locul 6 din campionat, dar apoi am avut ghinion în play-off.

Am făcut nouă egaluri şi nici nu ne-am întărit. L-am pierdut pe Davydov şi asta l-a afectat şi pe Traore, pentru că erau concurenţi în atac. Lacina are nevoie de presiune ca să joace bine".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.