Liga 1

Copos schimbă strategia » Salarii mici, prime mari la Rapid!

Copos nu mai vrea să plătească salarii mari

Articol de Cătălin Popescu, Iulian Pavel  —  marți, 29 mai 2012

Patronul nu mai vrea să plătească salarii mari la echipă, dar promite bonusuri la victorii indiferent de locul din clasament.

Finanţatorul rapidist a fost acuzat de propriii jucători că nu acordă prime şi că celelalte adversare sînt motivate la fiecare meci.

Apropiaţi ai lui George Copos susţin că acesta a reacţionat şi a fost extrem de nemulţumit de pretenţiile fotbaliştilor: "Avem cele mai mari salarii din Liga 1, dar nu va mai fi aşa. Vom plăti performanţa de acum încolo. Vor fi bani mai puţini, dar vom motiva cu prime mai mari. Erau mult prea mulţumiţi jucătorii, de-aia n-au mai făcut performanţă".

Copos vrea să reducă plafonul salarial din sezonul următor şi doar Rui Duarte are şanse mari să continue pe un salariu mare dintre cei cărora le expiră contractele.

Ţinte de la Petrolul şi Ceahlăul
În schimb, Glauber şi Ezequias nu vor mai continua, iar opţiunile pentru Deac şi Ioniţă nu vor fi activate. Copos s-a reorientat către Boudjemaa şi Mustivar, fotbalişti care au impresionat în acest retur la Petrolul. Villadsen nu mai este o soluţie, portarul danez avînd pretenţii salariale considerate prea mari.

3.500.000 euro a fost bugetul pentru salarii pe sezonul trecut al Rapidului


Inbox

- Deşi n-au antrenor, alb-vişiniii şi-au stabilit o parte din partidele de pregătire din această vară. După reunirea din 14 iunie, vor efectua două cantonamente, primul în Austria (21 - 28 iunie) şi al doilea în Scoţia (2 - 11 iulie). Printre adversarele din această vară se numără Sparta Praga, Kosice şi Zilina.
- Vladimir Bozovici n-a fost convocat la echipa naţională pentru amicalul cu Belgia (2-2), disputat în weekend. Motivul? Fundaşul stînga a fost menajat deoarece venea după o accidentare suferită în finala Cupei, cu Dinamo (0-1).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.