Liga 1

Wesley din apărare » Vaslui l-a sedus pe Sepsi cu un contract fabulos!

Sepsi va juca la Vaslui

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 29 May 2012

UPDATE Adrian Porumboiu a băgat adînc mîna în buzunar pentru a-l convinge pe Laszlo Sepsi să aleagă oferta Vasluiului în detrimentul celei de la CFR Cluj. Fundaşul va cîştiga 25.000 de euro pe lună, iar pentru că a venit liber, a primit şi o sumă la semnarea contractului: aproximativ 100.000 de euro

FC Vaslui mută serios pe piaţa transferurilor. După Adi Popa de la Chiajna şi Varela de la Feirense, moldovenii l-au achiziţionat şi pe Laszlo Sepsi(24 de ani)

Fundaşul stînga dorit de Steaua şi CFR Cluj s-a înţeles cu Adrian Porumboiu să joace pentru galben-verzi. "Sepsi este jucătorul Vasluiului", a confirmat finanţatorul vicecampionilor la televiziunea sportro.

Porumboiu, dar şi stafful tehnic al Vasluiului se află acest moment în Portugalia. Daniel Stanciu, managerul sportiv,, spune că Vasluiul încearcă să parafeze o colaborare cu FC Porto.

"Sepsi e fundaş stînga de meserie, dar poate juca şi mijlocaş central. Eu sînt în Portugalia, eu pot să confirm doar că Varela e deja jucătorul Vasluiului. Vom discuta cu cei de la Porto pentru a avea o colaborare cu ei", a spus Stanciu la sportro.

Laszlo Sepsi a jucat la Tg. Mureş în retur şi a tratat un transfer din postura de jucător liber de contract.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.