Box

Bute vrea revanşa cu Froch: ”Dau totul pentru acest meci. Românii să nu se îndoiască de mine”

Lucian Bute a pierdut meciul cu Carl Froch foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 29 mai 2012

Lucian Bute a vorbit despre înfrîngerea pe care a suferit-o în faţa lui Carl Froch, înfrîngere din cauza căreia a pierdut titlul mondial IBF. Pugilistul român a mărturisit că este gata pentru revanşa cu britanicul.

"Dacă i-aş fi luat frica, abandonam încă din prima repriză. Din punctul meu de vedere, eu pun totul pe tavă şi dau totul pentru un meci revanşă. Nu ştiu dacă la Montreal sau la Bucureşti, contractul spune că trebuie să ne batem în Canada. Există o posibilitate să mă bat şi la Bucureşti, dar pentru mine fie la Montreal, Quebec sau Bucureşti înseamnă acasă”, a declarat Bute la emisiunea ”Fanatik Show”, la DigiSport 1.

”Mi-aş dori foarte mult să mă bat pe Naţional Arena, vor fi 50.000 de locuri, dar în acelaşi timp, dacă lupta va fi la Montreal, voi fi tot la mine acasă. Eu pot şi cred că pot. A fost o înfrîngere, am recunoscut că a fost mai bun sîmbătă seara. Românii nu trebuie să se îndoiască de mine, într-o zi voi fi din nou campion mondial", a declarat fostul campion mondial.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.