Stranieri

Cum s-a asigurat Fatih Terim că merită să-l ia pe Chivu la Galata: l-a sunat pe Hagi!

Faith Terim şi-l doreşte neapărat pe Chivu la Galatasaray.

Articol de Beniamin Osman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ziariştii turci susţin că "leii" din Istanbul, convinşi de Hagi, îl consideră acum o prioritate pe fundaşul lui Inter Milano.

Luni, Gazzetta dello Sport a scris că, "nemulţumit de oferta lui Galatasaray, Chivu şi-ar prelungi contractul cu Inter". Totuşi, ieri, ziariştii de la Istanbul au fost şi mai hotărîţi: "«Leii» vor face sacrificii financiare pentru a-l aduce pe român". Şi au dezvăluit cum a fost convins antrenorul Fatih Terim că transferul apărătorului în vîrstă de 31 de ani ar fi o bună afacere pentru Galata.

Potrivit postului turc Radio Spor, Terim l-a căutat pe Hagi, cel mai bun jucător al său pe "Ali Sami Yen", alături de care a cucerit 9 trofee (inclusiv Cupa UEFA) în perioada 1996-2000. Cuvîntul său era extrem de important pentru tehnician.

- Gică, îl ştiu pe Chivu ca fotbalist. Spune-mi cîteva ceva despre el ca om, despre caracterul său. Mă pot baza pe el?
- Mister, garantez pentru Chivu! E familist, liniştit, un om de cuvînt şi legat trup şi suflet de echipa la care joacă. Cu el nu vei avea nici o problemă.

Galata nu mai aşteaptă acum decît o singură confirmare: dacă UEFA nu va lua pe 31 mai o decizie drastică împotriva fotbalului turc din cauza scandalului meciurilor trucate, dacă prezenţa roş-galbenilor în grupele Ligii Campionilor nu va fi afectată, atunci Chivu va fi primul pe lista sa de achiziţii.

3,5 milioane de euro ar fi gata să-i ofere acum Galatasaray lui Chivu ca salariu anual şi un contract pe 3 sezoane

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.