Campionate

Ronaldo a rupt-o la fugă ameninţat de prietenul fetei pe care încerca să o cucerească :S

”Fuga e rușinoasă, dar sănătoasă”, este un proverb pe care Ronaldo l-a pus în aplicare (foto: Reuters)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 mai 2012

Antrenament pe negîndite făcut de Cristiano Ronaldo la ore matinale. S-a întîmplat la Lisabona. Profitînd de cîteva zile libere înainte de Euro, starul Realului s-a dus să petreacă într-un club la modă din Lisabona, ”Urban Beach”. Iubita, modelul rus Irina Şeik, nu l-a însoţit. Au făcut-o, în schimb, cîţiva prieteni.

După ce trecuse de miezul nopţii, CR7 a început să o facă pe viteazul. A pus ochii pe o fată drăguţă, care s-a nimerit să fie un cunoscut model portughez, Carolina Fernandes, şi a încercat să o agaţe. Ba a şi încercat să-i paseze numărul lui de telefon, potrivit ”Nova Gente”.

Cînd a văzut aşa ceva, a intrat în acţiune prietenul Carolinei. Goncalo Viriato Teixeira, şi el manechin, i-a cerut lui Cristiano să se potolească. O dată, de două ori. Degeaba. Acesta tot încerca să se dea la Carolina. Tonul dintre cei doi bărbaţi a crescut. Aşa s-a ajuns ca, pe la ora 4 dimineaţa, Goncalco să se ridice furios şi, printre ameninţări, să-l ia pe Ronaldo de gît.

Cînd a văzut că nu-i de glumă şi temîndu-se să nu păţească ceva, Cristiano a ieşit în viteză din local, apoi a luat-o la fugă spre maşina sa, Lamborghini Aventador, pornind în trombă, urmărit de iubitul Carolinei.

Iritaţi de cele întîmplate, amicii lui Ronaldo s-au răzbunat pe Goncalco. L-au prins, l-au luat pe sus şi l-au aruncat îmbrăcat în Teju, un fluviu care se varsă în Oceanul Atlantic chiar lîngă Lisabona.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.