Handbal

Oltchim a pierdut două jucătoare » Elisei şi Farcău vor pleca de la Vîlcea

Valentina Elisei Ardean (foto) şi Ramona Farcău joacă la Oltchim din 2006 // Foto: Raed Krishan

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Valentina Elisei şi Ramona Farcău n-au semnat contracte noi cu campioana României şi urmează să plece de la Vîlcea.

Două handbaliste importante de la Oltchim, Valentina Elisei Ardean şi Ramona Farcău, aflate la final de contract, nu şi-au prelungit înţelegerea cu campioana României.

Cele două jucătoare au refuzat să mai discute, din cîte se pare, cu clubul oltean, după ce ofertele au venit prea tîrziu. Farcău e foarte aproape de un contract la Dunărea Brăila, ocupanta locului 3 în Liga Naţională, iar Elisei are oferte de la finalista Ligii Campionilor, ETO Audi Gyor, dar şi de la campioana Serbiei, RK Zajecar, formaţia la care evoluează şi Tereza Pîslaru.

În condiţiile în care Oltchim le pierde pe cele două jucătoare, rămîne în lot doar cu trei extreme: Adriana Nechita, Iulia Managarova şi Iulia Curea. În plus, pe partea stîngă va putea evolua doar Curea. În aceste condiţii, oficialii Oltchimului caută o extremă stînga, fiind în discuţii cu cîteva handbaliste din străinătate.

Pleacă zece jucătoare
În afara Valentinei Elisei şi a Ramonei Farcău, Oltchim va mai renunţa în acest intersezon şi la portarii Sanela Knezevici, Paula Ungureanu şi Mihaela Smedescu, dar şi la jucătoarele de cîmp Patricia Vizitiu, Ionela Stanca, Melinda Geiger, Oana Chirilă şi Yeliz Ozel. Singurele veniri certe la Oltchim sînt pînă acum Allison Pineau şi Amandine Leynaud (de la Metz), Silvia Navarro şi Alexandrina Barbosa (de la Itxako).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.