Nationala

Ioan Becali: "Grozav şi-a cîştigat dreptul de a rămîne în lotul naţionalei"

Grozav a marcat singurul gol al partidei Elveţia- România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 mai 2012

Ioan Becali i-a lăudat pe "tricolori" după victoria în faţa Elveţiei, scor 1-0. Fostul impresar i-a remarcat pe Grozav şi pe Lobonţ. La "Meciul Zilei", de la GSP TV, Becali a vorbit şi despre prestaţia lui George Florescu.


"Singura vină a fostului selecţioner Răzvan Lucescu e că i-a dat tricoul cu numărul 10 lui Florescu. Uite, îl joacă şi Piţurcă, e bun la mijloc, aleargă. Dar numărul 10 îl pot purta Tănase, Grozav, ei au talent. Eu nu am criticat jucătorul şi omul Florescu. Numărul 10 e pentru meseriaşi. Lui Florescu nu îi stătea bine.

Piţurcă e omul care îşi vede de treabă şi face treabă. L-a adus pe Lobonţ, care e experimentat, dă încredere, şi-a făcut treaba azi, a salvat echipa în multe faze. Lobonţ e impunător, nu îi tace gura nici o secundă. Ştie să coordoneze apărarea. Tătăruşanu, Lung jr nu vorbesc. Lobby e mai scund, dar a ieşit şi a boxat. Să-l ferească Dumnezeu pe ăla care e lîngă el să-l lovească. La Roma e a doua voce, după Totti. Nu vă mai spun cît de respectat e în vestiar.

Grozav e un jucător de real talent, are nevoie de încredere şi mai multe goluri. Şi-a cîştigat dreptul de a rămîne în lotul naţionalei. Poate încă nu are încrederea de care are nevoie un atacant. Îl mai avem şi pe Alexe, cei doi, împreună, pot forma un cuplu ofensiv bun. Îi mai avem pe Mutu, pe Marica. Putem forma un colectiv, am mare încredere în acest colectiv. Am stat două săptămîni cu acest lot în Antalya şi am văzut ce poate acest lot", a spus Ioan Becali.

Adrian Iencsi, fost coleg cu portarul naţionalei, a lăudat şi el prestaţia bună: "Lobonţ apără foarte bine, e ca un libero, driblează, vorbeşte foarte mult. Contează foarte mult pentru fundaşi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.