Liga 1

Campionii continuă achiziţiile » CFR Cluj i-a găsit perechea lui Deac pentru banda stîngă!

bucurie CFR Cluj,Camora

Articol de Valentin Şchiopu  —  joi, 31 mai 2012

Campioana CFR Cluj s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. După ce au oficializat mutările lui Mario Felgueiras (25 de ani, portar), Diogo Valente (27 de ani, mijlocaş stînga) şi Ciprian Deac (26 de ani, mijlocaş de bandă), "vişiniii" au demarat negocieri pentru un fundaş stînga

Fundaşul de bandă al Oţelului, Adrian Sălăgeanu (29 de ani), ar putea semna în aceste zile cu campioana. "Sălă" poate juca şi pe postul de fundaş dreapta, considerat vulnerabil de antrenorul clujenilor, Ioan Andone.

Schimb cu Nicoară?

De 4 ani şi jumătate la Galaţi, Sălăgeanu şi-a exprimat la finalul sezonului dorinţa de a părăsi gruparea cu care a ieşit campion în 2011. Sălăgeanu nu a mai fost folosit în ultimele 6 etape de antrenorul său şi a fost trimis la echipa a doua. Jucătorul de bandă e aşteptat în aceste zile la Cluj pentru a discuta cu conducerea feroviarilor. N-ar fi exclus ca Paszkany să-l ofere la schimb pe Viorel Nicoară, un jucător dorit de Oţelul Galaţi încă din iarna trecută. Conducerea clujenilor a mai încercat să transfere un fundaş stînga în această vară, dar a găsit nejustificate pretenţiile salariale ale lui Sepsi, ajuns ulterior la Vaslui.

22 de meciuri ca titular a adunat Sălăgeanu în sezonul recent încheiat

"E foarte important să am 3-4 jucători de picior stîng în lot. Pe finalul campionatului trecut jucam cu Panin în stînga şi aveam doar un jucător de acest profil în lot, pe Nicoară"
Ioan Andone, antrenor CFR Cluj

A învins hepatita B
Sălăgeanu a fost la un pas să se lase de fotbal în 2005, după ce a fost diagnosticat cu hepatită B. În acea perioadă, Rapid şi Dinamo au vrut să-l transfere de la Gloria. Fotbalistul a învins boala, dar a trebuit să stea pe tuşă timp de un an şi jumătate. A revenit apoi în liga a treia, la Someşul Satu Mare, iar şansa lui s-a numit Petre Grigoraş care l-a luat în 2008 la Oţelul. În februarie 2011, Sălăgeanu a fost convocat de Răzvan Lucescu pentru un turneu al Naţionalei în Cipru.

Rada rămîne în Gruia
Ioan Andone a anunţat ieri că Ionuţ Rada va face parte din lotul cu care va aborda campionatul 2012-2013. Fundaşul central a fost împrumutat în liga a doua germană, la Karlsruher. Andone a adăugat că nu a luat încă o decizie în privinţa celorlalţi jucători care revin la Cluj după împrumuturi, Batin, Buş şi Edimar. "Îi voi vedea în pregătiri şi voi trage nişte concluzii", a dezvăluit Andone.

Sougou, dorit de Bastia şi Troyes
Senegalezul Sougou e pe lista de transferuri a două nou-promovate în Ligue 1, Bastia şi Troyes. "Sînt sub contract cu CFR, dar dacă vine o ofertă bună pentru mine şi pentru club, de ce nu? Pentru moment, sînt în vacanţă în Senegal, pentru a-mi vedea părinţii. A fost un sezon lung, extenuant. Vom vedea cînd voi reveni în România", a spus Sougou în presa franceză. Suma sa de transfer este de 3 milioane de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.