Liga 1

Galamaz faţă în faţă cu agresorii! Ultraşii Petrolului şi fotbalistul fac pace

Articol de Ionel Luţan  —  joi, 31 mai 2012

George Galamaz va juca din acest sezon pentru Petrolul Ploieşti, însă arena prahoveană îi provoacă încă vise urîte după ce în octombrie anul trecut, la partida Petrolul - Steaua, ultrasul Enache Ştefan Dragoş a intrat pe teren şi l-a lovit cu pumnul, provocîndu-i o fractură de os zigomatic.

Conducerea ploieştenilor vrea să stingă orice posibil conflict între Galamaz şi ultraşii "lupilor galben", aşa că săptămîna viitoare este programată o întîlnire faţă în faţă.

"Zilele următoare vom merge cu Galamaz şi ne vom întîlni cu liderii galeriei pentru a lămuri în totalitate lucrurile, iar George să nu aibă de suferit cînd va ajunge la Ploieşti. Galamaz îşi doreşte din tot sufletul să vină la Ploieşti, vrea să ajuge la acest proiect", a spus acţionarul majoritar al Petrolului, Dan Capră.

Problema amicalelor Petrolului
Prahovenii au clarificat şi problema meciului de prezentare al echipei pentru noul sezon: "Acea variantă cu Steaua a fost doar o fumigenă de la palat sau de la castel, nu se pune problema să existe acest meci. Lotul îl vom prezenta în compania unei formaţii din străinătate", a încheiat Capră.

Reunirea Petrolului va avea loc pe 11 iunie, la Ploieşti, unde "lupii galbeni" se vor antrena pînă pe data de 30 iunie, apoi se va pleca timp de două săptămîni într-un turneu de pregătire în Austria, unde elevii lui Rednic vor susţine cinci partide de verificare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.