Liga 1

Al doilea asalt la Paito » Dinamo e din nou interesată de mozambican

Paito a ieșit al patrulea fundaș stînga al campionatului în Superlativele GSP pe anul trecut

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  sâmbătă, 02 iunie 2012

"Cîinii" pot rezolva în această vară ceea ce au ratat în iarnă. Marinho Paito, fundaş stînga de meserie, se va despărţi de FC Vaslui, urmînd să devină liber de contract în cîteva zile.

Mozambicanul de 30 de ani e interesant pentru dinamovişti, care nu sînt convinşi de utilitatea transferului lui Gaston Mendy, de la U Cluj. "Sperăm ca Paito să accepte 10.000 de euro pe lună", au spus şefii din Ştefan cel Mare. La Vaslui, mozambicanul avea în jur de 15.000 de euro lunar.

În iarnă, Paito a fost ochit de dinamovişti, a fost aşteptat cu maşina la aeroportul din Antalya, spre a veni în cantonamentul "cîinilor" să semneze actele, însă, după ce-a ieşit la terminalul Sosiri, a mers direct la automobilul moldovenilor!

"Probabil că impresarii sau cei din conducerea Vasluiului l-au învăţat atunci să facă aşa. Acum, dacă e dispus să vină să facă performanţă la Dinamo putem negocia, dar pe sumele dorite de noi", au comentat oficialii bucureşteni.

"Paito va pleca, nu ştiu unde, dar a venit Sepsi, un jucător polivalent, care cunoaşte bine campionatul României" (Augusto Inacio, antrenor FC Vaslui)

1 gol în 13 meciuri a marcat Paito pentru moldoveni în primăvară

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.