Altele

"Naţionala" cu tablete » Polo-iştii au primit iPad-uri de la sponsorii echipei

Echipă puternică, tehnologie nouă // Foto: Răzvan Luţac

Articol de Marian Ursescu  —  vineri, 01 iunie 2012

Singura echipă din sportul românesc calificată la Londra a primit ieri aparatură de ultimă generaţie pentru a fi alături de fani şi familii.

Echipa de polo a României s-a calificat din nou la o ediţie a Jocurilor Olimpice după 16 ani de absenţă. "Tricolorii" sînt tare mîndri de reuşita lor, iar acum îşi doresc să nu se facă de rîs.

"Am nimerit într-o grupă infernală, cu Ungaria, trimplă campioană olimpică, cu SUA, vicecampionii olimpici de la Beijing, cu Serbia, campioana lumii, care cred că e prima favorită la aur la Olimpiadă, plus Muntenegru, vicecampioana Europei. La îndemînă e doar Marea Britanie. Noi ne gîndim însă să ajungem în sferuri şi de acolo se poate întîmpla orice", a dezvăluit căpitanul Cosmin Radu.

Ieri, unul dintre sponsorii echipei de polo i-a înzestrat pe jucători cu cîte o tabletă de ultimă generaţie. "Cum se deschide? Uite ce fundiţă albastră are! Îl las aşa cu fundiţă, că e mai frumos!", a glumit portarul Dragoş Stoenescu.

Trecînd apoi la lucruri serioase, dinamovistul a spus. "O să putem să actualizăm zilnic pagina de pe facebook, Jurnal de Olimpiadă. Suporterii noştri ne vor putea lăsa mesaje şi ne vor putea pune acolo întrebări despre ce vor să afle", a încheiat Dragoş.

Pregătire cu Ungaria
Antrenată de maghiarul Istvan Kovacs, reprezentativa României se va pregăti o bună perioadă alături de campioana olimpică Ungaria, cu care va disputa şi o serie de meciuri amicale. Pînă la plecarea spre Londra, România va mai susţine un turneu în Irlanda alături de Marea Britanie, Croaţia, Muntenegru şi Ungaria.

"Înainte de a ne califica la Londra, nu am fost deloc băgaţi în seamă. Acum, cu adevărat, lumea se interesează şi de noi" (Andrei Iosep, poloist România)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.