Nationala

De gît cu ”ultraboss” » Juniorii U19 s-au fotografiat alături de interlopul sîrb Ratko Buturovici

+3 Foto
Iancu şi Manole, alături de Buturovici

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Iancu (18 ani), Manole (19 ani) şi Dobrosavlevici (17 ani) s-au pozat cu Buturovici la hotelul Park din Novi Sad, proprietatea celui supranumit ”Bata Kankan”. E omul cu care Mutu a petrecut imediat după dezastruosul 0-5 de la Belgrad, evadînd din hotelul ”naţionalei” mari.

Juniorii U19 au pierdut lamentabil meciul decisiv cu Serbia (0-3), au ratat calificarea la Euro, dar, pentru cîţiva dintre micii "tricolori", turneul ratat de la Novi Sad a rămas cu o amintire stranie.

Gabriel Iancu (Academia Hagi), Andrei Manole (FC Argeş) şi Alin Dobrosavlevici (Dinamo), toţi prezenţi pe teren la dezastrul de miercuri, şi-au postat pe paginile lor de Facebook fotografii făcute chiar înainte de meciul cu Serbia cu unul dintre marii interlopi din ţara vecină: Ratko Buturovici, supranumit "Bata Kankan"!

Ştafetă preluată de la Mutu
Un tip implicat în procese pentru mită la arbitri derulează afaceri cu hoteluri, agenţii de pază, închirieri de maşini şi care a scăpat miraculos din două tentative de asasinat! De altfel, reprezentativa U19 a locuit la Novi Sad chiar la hotelul lui Buturovici: Park. Iar în dialogurile de pe Facebook, Manole îl numeşte pe "Bata Kankan" cu apelativul "the boss", iar Iancu întăreşte, "ultraboss"!

Vă e cunoscut individul? Normal! E acelaşi tip care l-a invitat la o petrecere specială pe Adrian Mutu după dubiosul 0-5 cu Serbia la Belgrad (octombrie 2009, prel. CM 2010), meci la finalul căruia "Briliantul" a fugit din cantonamentul "tricolorilor" spre a se întîlni, la Novi Sad, cu Buturovici şi amicii lui din mediile interlope. Cum ar veni, ştafeta a fost acum preluată de noua generaţie!

17 luni a durat absenţa lui Mutu de la echipa naţională după escapada de la Novi Sad

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.