Liga 1

Se reîntregeşte lotul SMS » Rapid l-a transferat pe Milisavljevici de la Vaslui

Milisavljevici va avea în Giulești un salariu lunar de 12.000 de euro

Articol de Cătălin Popescu, Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Liber de contract, "vasluianul" Milisavljevici a semnat cu Rapid, devenind primul transfer al giuleştenilor în această vară.

Chiar dacă n-au antrenor, alb-vişiniii încearcă să-şi refacă lotul după pierderile masive suferite în această pauză competiţională. Prima achiziţie e Nemanja Milisavljevici (27 de ani), fotbalist de bandă stînga de la FC Vaslui. Jucătorul a stat pe bară 6 luni, pînă cînd angajamentul cu vasluienii i-a expirat, iar ieri a parafat un acord pe două sezoane cu formaţia din Grant.

Sîrbul a fost adus în Giuleşti pentru a evolua mijlocaş stînga, post unde Rapidul l-a pierdut pe Ciprian Deac, ajuns la CFR Cluj. Milisavljevici e al doilea fotbalist de la Vaslui care ajunge în Grant, după Pavlovici, dintre cei 4 jucători pe care Constantin Zotta i-a contactat prin SMS înaintea partidei directe disputate în Moldova (3-2), în decembrie 2011. Ceilalţi doi sînt Milanov şi Sînmărtean.

440.000 de euro a plătit Vasluiul pe Milisavljevici în ianuarie 2009, cînd l-a cumpărat de la Vardar Skopje

FLASH RAPID:

- Zotta a reacţionat după interviul lui Marcos Antonio din Gazetă, brazilianul acuzînd conducerea rapidistă: "Va fi sancţionat pentru ceea ce a spus. Face presiune prin aceste declaraţii şi greşeşte. Trebuie să vină neapărat pe 15 iunie la reunire".
- Răzvan Lucescu a ajuns în Qatar după despărţirea anunţată de giuleşteni, iar ieri a făcut cunoştinţă cu mai mulţi dintre jucătorii echipei. Lucescu jr. va prelua gruparea El Jaish, locul 2 în sezonul recent încheiat.
- Rapidiştii pot rămîne fără Marcos Antonio şi Glauber în centrul defensivei şi au anunţat că îl vor pe Abrudan, apărătorul lui U Cluj: "Este pe lista noastră, avem nevoie de unu sau doi fundaşi centrali"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.