Diverse

Curtea de Apel Gyor a publicat textul sentinţei în cazul lui Marian Cozma: "Intenţia iniţială a fost vătămarea corporală"

Cei trei agresori ai lui Marian Cozma FOTO: Jurnalul.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 iunie 2012

Curtea de Apel Gyor a publicat ieri textul sentinţei pronunţate, în aprilie, în cazul uciderii lui Marian Cozma. În respectiva sentinţă pedepsele persoanelor condamnate erau reduse considerabil.

Tribunalul din Veszprém a stabilit că cele trei persoane condamnate în acest dosar au avut o voinţă unitară, de a comite o crimă, dar, de fapt, intenţia iniţială a fost vătămarea corporală.

„Dacă există posibilitatea şi un motiv legal, atunci Curtea Supremă de Justiţie va demara o anchetă judiciară pentru a analiza motivele pentru care Curtea de Apel Gyor a redus pedepsele în cazul Cozma. Procurorii vor analiza de săptămâna viitoare decizia de la Gyor”, au declarat surse judiciare pentru cotidianul ungar Nepszabadsag pentru Jurnalul.

La 4 iunie va fi prima înfăţişare în cadrul procesului intentat principalilor trei inculpaţi de familia lui Marian Cozma. Avocatul familiei Helmeczy Laszlo cere daune materiale de 300 de milioane de forinţi.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.