Liga 1

Cum a ajuns Sepsi să semneze cu CFR deşi era acontat de Vaslui » Păcălit cu 100.000 de euro

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul a acceptat oferta campioanei la două zile distanţă după ce Adrian Porumboiu anunţa transferul sigur la gruparea sa


Vineri noapte, Laszlo Sepsi (25 de ani), a semnat un contract pe 3 ani cu CFR Cluj, după ce fusese dat ca transfer sigur la FC Vaslui chiar de către patronul Adrian Porumboiu. "Gazeta" a aflat de ce Sepsi a ajuns să semneze pentru campioană un contract anual de doar 150.000 de euro pe an şi o primă de instalare de 100.000 de euro.

Joi la amiază, Sepsi, însoţit de avocatul său, Josep Vandellos, a sosit la Vaslui pentru a parafa actele unui transfer pe 3 ani, cu un salariu anual de 300.000 de euro şi o primă de instalare de 100.000 de euro. Cînd a ajuns să citească actele prezentate de preşedintele Damian, fundaşul a sesizat că faţă de propunerea iniţială pe care o avea scrisă de către Adrian Porumboiu există o diferenţă de 100.000 de euro. "Nu semnez pînă nu vorbesc cu domnul Porumboiu la telefon", a spus jucătorul.

Dialogul purtat cu patronul Vasluiului l-a făcut pe Sepsi să se ridice de la masa tratativelor şi să plece din oraş.
- "Domnule Porumboiu, am hîrtia primită cu propunerea d-voastră, iar în contract scrie altceva..."
- "Nu scrie nimic, măi băiatule! Tot ce ţi-am oferit e scris acolo. Tu cred că nu ştii citi româneşte!"

A fost momentul în care Sepsi a rămas fără replică. În ciuda insistenţelor lui Porumboiu, fundaşul nu a răspuns la telefon. Vineri noapte, a acceptat o propunere inferioară de la CFR tocmai pentru a-i oferi o lecţie lui Porumboiu.


"O damă de companie"
Patronul a răbufnit ieri la adresa lui Sepsi. "Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Iancu. Mi-a zis că Sepsi e un jucător bun, dar are caracter zero. E o nulitate de om, pentru că bătusem palma şi ieri am vorbit de patru ori la telefon şi mereu mi-a repetat că luni, cînd mă întorc în ţară, vine la Vaslui să semnăm actele. S-a comportat exact ca nişte dame care sînt de vînzare", a declarat şeful Vasluiului.

104 meciuri a jucat Sepsi în Liga 1, fără să marcheze nici un gol

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.