Liga 1

La Dinamo a fost linişte doar două săptămîni » Bonetti a luat-o razna!

Dragos Grigore,bucurie Dinamo,Ionel Danciulescu

Articol de Cristian Verescu  —  joi, 07 iunie 2012

Italianul a revenit la Bucureşti hotărît să dea afară jucătorii pe care îi bănuieşte că l-au trădat în partidele cu "U" Cluj şi cu CFR


Dario Bonetti nu uită şi nu iartă! Antrenorul italian a revenit în România şi primul lucru pe care l-a făcut a fost să le înmîneze conducătorilor lista cu jucătorii pe care îi vrea plecaţi de la echipă. Printre cei nedoriţi se afla şi Scarlatache, vîndut la Hazar Lankaran pentru 550.000 de euro încă dinaintea finalei de Cupă cu Rapid!

Ionel Dănciulescu, Cătălin Munteanu, Bălgrădean, Luchin, Moţi, Pulhac, Strătilă şi Platini sînt pe lista neagră a antrenorului. Dintre aceştia, primii şase nu sînt în graţiile italianului, care i-a acuzat de trădare după partidele cu Universitatea Cluj şi CFR Cluj. "Le puteţi găsi alte angajamente, nu garantez că vor fi titulari sau că se va conta pe ei în sezonul următor", a transmis Bonetti.

Acţionarii au luat la cunoştinţă doleanţele lui Bonetti, însă nu sînt toţi de acord, cerinţele acestuia stîrnind un nou conflict de interese în Ştefan cel Mare.

Zilele acestea urmează noi discuţii, atît cu antrenorul, cît şi cu jucătorii pentru a se ajunge la un punct comun care să nu dinamiteze din nou atmosfera de la club şi din vestiar.

Badea a ordonat pace
Tot ieri, Nicolae Badea a vrut să lămurească problemele dintre Cornel Dinu şi Dario Bonetti. "I-a băgat pe amîndoi într-o cameră, unde fiecare a spus ce avea pe suflet. Mister i-a zis că nu are nimic cu el, ci că doar şi-a spus părerea sinceră, iar italianul a dat mîna cu el şi a rămas să colaboreze în folosul lui Dinamo", au explicat oficialii. Mister nu a mai fost prezent la meciurile "cîinilor" pe final de sezon în semn de protest după ce Bonetti i-a făcut pe jucători "blatişti" şi "drogaţi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.