Liga 1

Geraldo e atras la Vaslui! » Portughezul este tentat să semneze cu gruparea lui Porumboiu

Geraldo Alves

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Scad şansele revenirii portughezului la Steaua, fiindcă moldovenii se gîndesc şi ei la stoperul care e acum liber de contract.

Steaua s-a păcălit cu Kapetanos, care a fost decisiv în multe meciuri pentru campioana CFR Cluj, şi riscă acum s-o mai întărească pe una dintre rivalele ei. Vaslui se interesează de Geraldo Alves, un fotbalist pe care Becali l-a lăsat liber după expirarea contractului, exact cum a procedat şi în cazul atacantului grec.

Clubul lui Porumboiu îl vrea pe Geraldo drept înlocuitor pentru Paul Papp, care a fost vîndut la Chievo. Vicecampioana ezită încă să-i facă o propunere fermă apărătorului portughez din cauza vîrstei lui. Galben-verzii sînt îngrijoraţi că Geri împlineşte 32 de ani anul acesta şi se tem că din pricina asta randamentul lui ar putea să scadă faţă de ceea ce a arătat la Steaua. În plus, e vorba de un fotbalist scump, portughezul dorind să-şi păstreze venitul pe care l-a avut la Bucureşti, 20.000 de euro lunar. Ca să-i ofere continuarea colaborării, roş-albaştrii i-au transmis că-i scad salariul cu 5.000 de euro lunar.

"Tocmai pentru că voi împlini curînd 32 de ani ţin să obţin un salariu bun, nu-mi permit să accept bani mai puţini. N-aş mai avea timp de alte contracte mari" (Geraldo Alves, fundaş)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.