Handbal

Jakob Vestergaard este noul antrenor al Oltchimului! "Am emoţii"

Jakob Vestergaard va antrena Oltchim din sezonul viitor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 iunie 2012

Oltchim s-a reorientat rapid după ce contracul lui Radu Voina nu a fost prelungit. Astfel, pe banca vîlcencelor va sta din sezonul viitor Jakob Vestergaard. Acesta va sosi în ţară pe 8 iulie, atunci cînd vîlcencele se reunesc, anunţă Mediafax

.

În ultimul sezon, danezul a fost secund la FCM. În cariera sa, acesta a mai condus naţionala feminină a Australiei, dar şi pe Ikast şi Viborg.

"Am fost în primul rînd surprins atunci cînd oficialii clubului Oltchim m-au contactat. Misiunea mea la Vîlcea nu va fi uşoară, sînt conştient de acest lucru. Voi colabora cu doi antrenori secunzi, iar unul dintre aceştia este Steluţa Luca", a spus danezul imediat după ce a fost instalat pe banca tehnică a Oltchimului.

La Viborg a antrenat din 2008 pînă în 2011. Acolo a avut-o elevă şi pe Cristina Vărzaru. În 2010 acesta a cucerit Liga Campionilor, chiar într-o finală cu Oltchim, aceeaşi performanţă reusind-o şi în 2009. În 2009-2010 acesta a reuşit să cucerească şi titul în Danemarca.

"Oltchim are o echipa foarte puternică şi aici trebuie felicitaţi toţi cei implicaţi. Am declarat mereu că atmosfera de la Vîlcea este una fantastică, comună doar ţărilor din zona de est şi balcanică. Am emoţii şi mă bucur enorm că începînd din acest sezon am în spate ca suport susţinerea fanilor valceni. Chiar vreau să vad cum este cînd te susţin, pentru că ştiu cum e cînd sînt împotriva ta, de pe vremea cînd antrenam la Viborg", a adăugat antrenorul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.