EURO 2012

Prima zi de la Euro aduce 3 transferuri » Ce fost adversar al Stelei a ajuns la Real Madrid

Vedeta Poloniei va semna cu Manchester United

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 iunie 2012

La conferinţa de presă a selecţionerului Poloniei, Franciszek Smuda, acesta a ţinut să anunţe două supertransferuri ale unor piese grele din echipa sa, Lewandowski (23 de ani) şi Piszczek (27 de ani).

Vîrful celor de la Borussia Dortmund a semnat cu Manchester United, iar fundaşul aceleaşi echipe a ajuns la Real Madrid.  Robert Lewandowski are 23 de ani şi a ajuns la Borussia Dortmund în urmă cu 2 ani de la Lech Poznan. În tot acest timp a cîştigat 2 titluri de campion al Germaniei. Acesta îl va urma la echipa antrenată de Sir Alex Ferguson pe colegul său de la nemţi, Schinji Kagawa.

"Robert Lewandowski va merge la Manchester United. Kuba se va transfera undeva în Anglia, iar Piszczek la Real Madrid. Ei doi şi cu Lewandowski vor să crească. Naţionala Poloniei e formată în jurul lor", a mai afirmat selecţionerul Poloniei conform DigiSport.

În urmă cu 5 ani Lukasz Piszczek a jucat împotriva Stelei în turul II din Liga Campionilor,  acesta evolua pe atunci la Zaglebie Lubin, fostă campioană a Poloniei. Steliştii s-au impus atunci în ambele manşe, 1-0 în Polonia şi 2-1 la Bucureşti.

Vezi aici colectia celor mai atractive cote la Euro! Citesti, pariezi si faci bani. Simplu, nu?

AICI GĂSEŞTI TOT CE TREBUIE SĂ ŞTII DESPRE EURO 2012, ÎNTR-UN SPECTACULOS MODUL OFERIT DE GSP.RO ÎN PARTENERIAT CU AFP. PROGRAM, LOTURI, CV-URILE TUTUROR JUCĂTORILOR, STATISTICI COMPLETE, TOTUL ÎNTR-O PREZENTARE DE EXCEPŢIE, ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU CITITORII GSP.RO!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.