Liga 1

Rugămintea lui Copos către Lucescu Jr.: "Scapă-mă de Surdu şi Mucles!"

Doi jucători au fost anunțați să nu se prezinte la reunire pe 14 iunie

Articol de Cătălin Popescu  —  sâmbătă, 09 iunie 2012

Copos a venit cu o propunere inedită pentru Răzvan Lucescu, fiind de acord să-l lase să plece în Qatar, fără a mai achita cei 500.000 de euro.

George Copos vrea să încheie cît mai repede conturile cu Răzvan Lucescu pentru a-l putea prezenta oficial pe Ovidiu Sabău. Patronul i-a transmis fostului selecţioner că e dispus să renunţe la clauza pe care Răzvan ar fi trebuit să o achite pentru a pleca în Qatar, dacă îl scapă de Romeo Surdu (28 de ani) şi de Iulian Apostol (31 de ani)!

Suma salariilor celor doi pe un an se apropie de jumătate de milion, adică exact banii pe care Lucescu junior ar trebui să-i plătească pentru a-şi rezilia contractul cu Rapid.

Interzişi la Pro Rapid
Surse autorizate susţin că cei doi au venit numai la insistenţele lui Răzvan Lucescu, Copos nefiind de acord cu transferurile lor, iar acum patronul nu ştie cum să scape de ei mai repede. "Mucles" a fost trimis la echipa a doua încă din iarnă, dar Surdu, finul antrenorului, a primit credit pînă la finalul sezonului. Acum, amîndurora li s-a interzis prezenţa în baza de pregătire şi au fost anunţaţi că sînt liberi să plece!

5 goluri a marcat Surdu pentru Rapid în cele 37 de partide în care a fost utilizat. Apostol a prins 16 meciuri şi a înscris de 3 ori

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

A plecat şi Vîtcă

Pe lîngă Deac, Creţu şi Ioniţă, ale căror împrumuturi au expirat, giuleştenii s-au mai despărţit în mod oficial de încă un jucător: Cosmin Vîtcă (30 de ani). Contractul portarului a expirat, iar şefii din Giuleşti l-au anunţat că nu intenţionează să i-l prelungească. În locul său, Sabău doreşte să-l aducă pe Dragoş Balauru (22 de ani), de la Tîrgu-Mureş. "Am venit cu inima deschisă în Giuleşti, dar, din păcate, nu a depins doar de mine să continuu la Rapid, deşi mi-aş fi dorit", a spus Vîtcă.

Inbox
- Ovidiu Sabău se află de două zile în Brazilia, unde caută doi atacanţi pentru a-i aduce la Rapid. Tehnicianul e însoţit de Marian Rada, cel care va face parte din staff-ul tehnic.
- Mircea Lucescu: "Răzvan a ales să plece de la Rapid pentru că şi-a dat seama că e imposibil să ai rezultate în Giuleşti. Această echipă e cea mai dezavantajată din întreaga istorie a fotbalului românesc".
- Conform Cancan, mijlocaşul Dan Alexa a fost dat în judecată de un deţinut care susţine că i-a împrumutat maşina în 2010 şi fotbalistul nu i-a returnat-o nici pînă în ziua de azi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.