EURO 2012

Trapattoni vrea o trupă de alergători pentru meciul cu Croaţia: ”Toţi în spate!”

Giovanni Trapattoni (73 de ani) va deveni mîine cel mai bătrîn selecționer la un turneu final Euro // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul italian crede că 4 puncte ajung pentru calificare: ”Dăm un gol şi 50 de minute stăm în careul nostru. Cine nu fuge înapoi e Pilat din Pont”.

Trapattoni n-are secrete la Euro. A anunţat în presă de-o săptămînă echipa de start contra Croaţiei şi nu-şi ascunde deloc tactica. Selecţionerul italian i-a învăţat şi pe irlandezi lecţia de catenaccio şi nu face concesii. Vrea ca toţi elevii săi să alerge şi să se apere pe baricade. E unica şansă a insularilor.

"Contează mult atitudinea în teren. Nu e decît o minge şi dacă o pierzi trebuie să alergi s-o recîştigi. Dacă nu te retragi, fundaşul lateral centrează şi luăm gol. Nu vii în careu, eşti Pilat din Pont!", a tunat Trap. Aluzie la guvernatorul roman care a evitat să pronunţe sentinţa condamnării la moarte a lui Iisus Hristos, lăsînd-o în sarcina poporului. Antrenorul de 73 de ani şi-a făcut chiar şi planul de calificare: "Cu 4 puncte trecem de grupă. Dacă batem Croaţia, iar în celălalt meci iese remiză, sîntem în grafic".

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

 

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.