Campionate

Visul lui Berlusconi s-ar putea îndeplini: Cristiano Ronaldo la Milan pe o sumă fabuloasă!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 09 June 2012

AC Milan poate reveni la supremaţie în Serie A dacă visul lui Berlusconi ar deveni realitate, acela de a-l transfera pe Cristiano Ronaldo. Cu ar fi posibil?

Cotidianul italian Corriere dello Sport scrie că şeicul Mohammed Bin Rashid Al Maktoum ar putea prelua 25% din AC Milan şi în aceste condiţii, una dintre pricipalele ţinte ar fi aducerea pe San Siro a lui Cristiano Ronaldo.

Oferta menită să-l transfere pe Ronaldo la Milano ar fi una fabuloasă: 200 de milioane de euro. Salariul starului portughez, în jur de 20 de milioane de euro anual l-ar transforma în cel mai bine plătit jucător de fotbal din lume.

Manchester City a acţionat deja
Proaspăta campioană a Angliei, Manchester City, a avut deja iniţiativă: a oferit anul trecut 180 de milioane de euro. Madrilenii nu numai că au refuzat, dar şi-au luat şi măsuri de protecţie. Au inclus în contractul portughezului o clauză de reziliere imposibil de plătit.

Cristiano şi-a exprimat de curînd intenţia de a-şi încheia cariera la Real Madrid, dar a lăsat să se înţeleagă faptul că aşteaptă o ofertă de prelungire a contractului generoasă din partea spaniolilor pentru a semna cu Real pînă în 2019.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.