Handbal

Jucătoarelor de la Dunărea Brăila li s-a interzis să se prezinte la meciul cu HC Zalău! Cum au motivat gazdele

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 iunie 2012

Meciul de handbal dintre HC Dunărea Brăila şi HC Zalău, care trebuia să se dispute ieri, nu s-a mai jucat pentru că echipa gazdă nu s-a prezentat. Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, le-a interzis jucătoarelor să dispute partida, considerînd că Federaţia Română de Handbal face jocurile celor de la Zalău, fiind de acord să amîne de mai multe ori întîlnirea

Partida era o restanţă din Liga Naţională de handbal feminin şi urma să se dispute la sala "Polivalentă" din Brăilă. Dar gazdele au blocat intrarea în sală şi nu s-au prezentat, scrie braila24.ro

Meciul a mai fost odată amînat pentru data de 1 iunie, dar pentru că sala "Polivalentă" era ocupată de vizita lui Victor Ponta, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Bunea Stancu, a solicitat amînarea partidei.

Dar meciul programat pentru ieri, la ora 17:00, nu s-a mai disputat, fiind boicotat de gazde. Motivul oficial a fost explicat de Gheorghe Ştefan, directorul executiv al HC Dunărea Brăila: "Meciul a fost reprogramat fără acordul clubului nostru. Au ales să se joace în iunie, pentru că ştiau că li se va expira contractul a două jucătoare ale noastre, dar şi antrenorului Ioan Băban!"

Antrenorul celor de la Zalău, Gheorghe Tadici, a fost scandalizat de cele întîmplate la Brăila: "Nu mi s-a mai întîmplat aşa ceva în 35 de ani de carieră. Eu ştiu că jucătoarele de la Brăila ar fi vrut să joace, dar li s-a interzis".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.