EURO 2012

Ronaldo ştie secretul prin care Portugalia poate învinge Germania :)

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 09 June 2012

Portugalia va debuta la Euro în această seară împotriva Germaniei, de la 21:45, în direct la Dolce Sport şi liveTEXT pe GSP.ro. Lusitanii îşi pun toate speranţele în Cristiano Ronaldo, iar starul lui Real se "bazează" pe colegii lui de la Real, Ozil şi Khedira

"Un egal în faţa uneia dintre marile favorite n-ar fi un rezultat rău. Sper ca Ozil să facă ceea ce ar trebui: Să joace prost. La fel şi Khedira", a spus, rîzînd, Ronaldo.

"Echipa care va sta cel mai bine fizic, tactic şi va şti să exploateze atuurile va fi cîştigătoare. Sper ca noi să fim acea echipă. În faţa unei formaţii muncitoare precum Germania cel mai importantă e forţa grupului, nu doar un singur jucător. Nu sînt salvatorul patriei", a mai declarat Ronaldo.

Vedeta lui Real Madrid a anunţat că îşi va asuma responsabilitatea în cazul în care Portugalia va beneficia de un penalty: "Nu voi ezita să execut penalty-uri".

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.