EURO 2012

Nemţilor le-a ieşit aşa cum şi-au planificat: "Am fost perfecţi!"

Mario Gomez a adus victoria. foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 iunie 2012

Germania a învins Portugalia cu 1-0 şi selecţionerul Joachim Low e mulţumit că echipa sa a trecut cu bine de primul mare test de la Euro

"A fost important pentru echipa mea să se apere bine. Din fericire, am fost perfecţi. Ne-am închis foarte bine şi am obţinut o victorie importantă. Boateng s-a descurcat foarte bine în faţa lui Ronaldo, iar acum este clar pentru toţi că ne-am îmbuntăţit mult jocul. Trebuie însă să ne creem mai multe şanse şi nu putem să ne considerăm calificaţi, pentru că turneul abia a început", a spus Low.

Mario Gomez a adus victoria pentru nemţi prin golul înscris în minutul 72 şi explică faza care a decis meciul: "Sînt foarte fericit! Am avut acelaşi joc obişnuit al nostru, chiar dacă şi Portugalia a jucat bine şi ne-a pus probleme. La gol, mingea a fost deviată, dar mi-a venit perfect pe frunte şi execuţia nu a mai fost aşa grea. Mă bucur că antrenorul a avut încredere în mine, am văzut că Miro Klose aştepta pe margine să intre".

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.