EURO 2012

VIDEO Revanşa danezului zburător » Eroul Krohn-Dehli i-a dedicat victoria iubitei olandeze

Krohn-Dehli (stînga, 29 de ani) îl străpunge pe olandezul Stekelenburg cu "săgeata" sa // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ignorat la CM 2010, atacantul aruncat de Ajax l-a făcut pe selecţionerul Olsen să admită că a greşit: ”E matur acum şi sper să mai joace mulţi ani în ”.

S-a format în Olanda, dar n-a convins. A înscris 3 goluri în 64 de meciuri la Waalwijk, Ajax şi Sparta, întorcîndu-se în 2008 la Brondby. Krohn-Dehli a ratat ultimul Mondial, însă a punctat chiar la debutul la Euro (1-0 cu Olanda), devenind eroul Danemarcei. "E o reuşită specială, pentru cei 8 ani petrecuţi acolo şi pentru faptul că iubita mea e batavă. Toată familia m-a susţinut în Olanda", a declarat Michael.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE KROHN-DEHLI!

Selecţionerul Olsen şi-a recunoscut vina că nu l-a luat pe Krohn-Dehli la CM 2010: "Am greşit, însă a avut ghinion cu accidentările la Ajax. Acum e la vîrsta fotbalistică ideală, a fost printre cei mai buni în preliminarii, evoluînd fantastic cu Norvegia şi Portugalia. Sper să mai prindă mulţi ani în «naţională»!".

5 goluri în 22 de jocuri la "naţionala" Danemarcei are Krohn-Dehli, ce marcase în calificări şi contra Portugaliei şi Suediei

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.