EURO 2012

Metrosexualul » Ronaldo s-a afişat la meciul cu Germania cu o "freză" pe repriză

+2 Foto
Acelaşi duel, altă coafură la Ronaldo: nici cu părul lins, nici cu ţepi // Foto: Reuters

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Superstarul portughezilor, Cristiano Ronaldo, a întîrziat intrarea pe teren în repriza a doua pentru a-şi schimba coafura.

Cristiano Ronaldo (27 de ani) s-a remarcat şi contra Germaniei. Dar nu pe gazon, jucînd foarte slab, ci prin grija pe care a purtat-o felului în care arată.

"Şeptarul" a intrat pe teren cu o imagine impecabilă: păr dat cu gel şi pieptănat spre partea dreaptă, fiecare fir fiind la locul lui. După o primă parte ştearsă, Ronaldo a decis că trebuie schimbat ceva, însă tot ce a modificat a fost freza.

Coechipierii săi au ieşit pe teren după pauza dintre reprize. Căpitanul lipsea. La scurt timp şi-a făcut şi acesta apariţia, însă avea o altă coafură, cu părul-ţepi. Evoluţia lui n-a crescut deloc, Portugalia a primit gol în minutul 72 şi a pierdut partida de debut la Euro.

1 dribling a reuşit Cristiano Ronaldo împotriva nemţilor; nu a mai avut nici o altă încercare de fentă

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.