EURO 2012

Saună pe stadionul Naţional din Varşovia la debutul Euro: ”A fost ca-n Sahara”

Lewandowski, marcatorul primului gol la CE 2012, a fost sufocat în "sala" de la Varşovia // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 11 iunie 2012

De la 20 de grade Celsius, temperatura în incinta arenei a ajuns la 40 de grade după ce UEFA a cerut închiderea acoperişului. ”Abia puteam respira”, s-au plîns jucătorii.

Dacă la Bucureşti încă sînt îndoieli asupra utilităţii copertinei de la Naţional Arena, la Varşovia, jucătorii polonezi au dat deja verdictul: "Mai bine fără!".

Înaintea meciului inaugural al turneului final, cu Grecia (1-1), UEFA a ordonat închiderea acoperişului de teama ploilor anunţate de meteorologi. Şi a transformat incinta arenei într-o veritabilă saună. De la 20 de grade Celsius, temperatura a crescut rapid la 40 de grade. "A fost ca-n Sahara", s-a plîns atacantul Lewandovski.

Colegul Piszczeck l-a completat: "Abia mai puteam respira. Iar larma făcută de cei aproape 60.000 de spectatori aproape că ne-a scos din minţi. A fost insuportabilă".

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.