EURO 2012

FOTO » Croaţii n-au avut milă de Irlanda lui Trap, 3-1: Şi mai buni, şi mai norocoşi!

+15 Foto
foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 iunie 2012

Croaţia nu a avut mari emoţii în faţa Irlandei. Contra unui adversar cu puţine soluţii ofensive, formaţia pregătită de Slaven Bilici s-a impus cu 3-1. Just. Pentru că a fost mai bună, dar şi fiindcă a avut partea sa de noroc. Nu o dată, ci de două ori.

Prima dată în minutul 43. Era 1-1 cînd, la o pătrundere a lui Modrici, Ward a încercat să respingă, dar a greşit. Mingea a ajuns la Jelavici, singur în 7 metri, care a trimis în plasă peste Given. Acelaşi portar ghinionist la golul 3 primit: Mandzukici a reluat cu capul la o lovitură liberă, mingea a lovit bara, apoi pe portarul irlandez şi a intrat în plasă (48).

Trapattoni a forţat apoi atacul. Puţine ocazii însă. Ba, colac peste pupăză, nici n-a primit un penalty atunci cînd Robbie Keane a fost faultat evident de Schildenfeld.

Echipele de start

IRLANDA: Given - O'Shea, St. Ledger, Ward, Dunne - Whelan, McGeady, Andrews, Duff - Doyle, Robbie Keane. Rezerve: Westwood, Forde, Kelly, McShane, O'Dea, Gibson, Hunt, Green, McClean, Walters, Long, Cox.

CROAŢIA: Pletikosa - Srna, Corluka, Schildenfeld, Strinici - Vukojevic, Rakitici, Modrici, Perisici - Jelavici, Mandzukici. Rezerve: Kelava, Subašići, Šimunići, Buljat, Vrsaljko, Vida, Pranjići, Badelj, Dujmovići, Kranjčar, Kalinići, Eduardo.

 

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.