Liga 1

Abrudan, Cojocnean şi Mendy continuă cu Niculescu la U Cluj. Antrenorul revine şi el pe gazon!

Claudiu Niculescu

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 11 iunie 2012

Astăzi, la ora 17:30, este prevăzută reunirea celor de la U Cluj, echipa ruptă în această vară de exodul celor mai importanţi fotbalişti la Petrolul Ploieşti. Antrenorul Claudiu Niculescu susţine că formaţia sa nu va retrograda la finele sezonului şi aşteaptă cu optimism stabilirea calendarului competiţional, prevăzută pentru ziua de mîine.

Tehnicianul i-a convins pe Abrudan şi pe Cojocnean să continue sub comanda sa, fotbaliştii hotărînd să nu plece la Ploieşti, alături de patronul Florian Walter. Sînt şanse foarte mari ca şi Gaston Mendy să continue la U Cluj, mai ales că Dinamo nu a mai dat nici un semn de viaţă în ceea ce-l priveşte. Alături de foarte mulţi jucători promovaţi de la echipa secundă a "şepcilor roşii", Claudiu l-a readus şi pe Eduard Nicola, de la Voinţa Sibiu, dar şi pe Vasile Gheorghe, de la Mioveni. Totodată, Drăghici va continua şi el în următorul an în tricoul alb-negru.

"Trebuie să fim optimişti, să ne antrenăm bine şi să jucăm fotbal. S-ar putea ca şi eu să mă număr printre transferurile lui U Cluj, în sensul să revin pe gazon. Depinde de cum va fi perioada de pregătire, realizez şi eu că trebuie să fiu la un nivel ridicat pentru a rezista în Liga 1. Eu nu disper, cred în U Cluj, trebuie ca şi suporterii să fie mai aproape de noi ca niciodată. Am rămas la Cluj pentru ei, sperăm să fim o familie unită în continuare", a declarat azi Claudiu Niculescu pentru gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.