Liga 1

Teixeira le face cu ochiul » Dinamoviştii "pîndesc" după un jucător al rivalei Rapid

În Liga 1, Teixeira a mai jucat doar la FC Braşov

Articol de Ovidiu Minea  —  marţi, 12 iunie 2012

Dinamoviştii l-au plasat pe portughezul Rapidului pe lista roş-albilor, fiind informaţi că lusitanul ar vrea să părăsească Giuleştiul în această vară.

Dinamo ar putea transfera de la una dintre marile rivale, de la Rapid! Pe Filipe Teixeira, 31 de ani, mijlocaş ofensiv, care a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti din Grant în sezonul trecut. "Ni s-a transmis, prin diverşi intermediari, faptul că portughezul ar vrea să plece din Giuleşti. Ne-ar interesa, întrucît e un fotbalist tehnic, cu viziune, ar putea aduce un plus de inventivitate. Depinde şi de situaţia lui contractuală, de aceea aşteptăm să vină cu impresarii în România", au mărturisit oficiali ai clubului din Ştefan cel Mare.

Rapidiştii susţin că Teixeira mai are un an contract cu formaţia lui George Copos, iar patronul nu va dori sub nici o formă să-l cedeze gratis pe portughez. Totuşi, suma de 200.000 de euro, pentru care ar putea părăsi jucătorul Giuleştiul, nu este una foarte mare. Copos ar dori să recupereze măcar salariul plătit fotbalistului în ultimul sezon.

6,04 e media notelor gsp obţinute de Teixeira în sezonul trecut, cea mai mare de la Rapid, alături de Alexa

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Suspans cu Vranjes

Eventuala sosire a lui Stojan Vranjes, 25 de ani, la Dinamo este condiţionată de către Dario Bonetti. Chiar dacă acţionarii au declarat public că ei decid transferurile, italianul a fost întrebat dacă l-ar vrea pe mijlocaşul care a ieşit campion cu CFR şi care aparţine de Pandurii. Bonetti a rămas să dea un răspuns, mai ales că ar prefera să aducă fotbalişti tineri, unii din Zambia.

Antal şi Sîrghi află azi
Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor trebuie să dea astăzi un răspuns în privinţa jucătorilor Antal şi Sîrghi, cei doi depunîndu-şi memorii spre a deveni liberi de contract, acuzînd Oţelul de neplata unor datorii. Dacă ei devin liberi, Dinamo va încerca să-i atragă în Ştefan cel Mare.

Scurtează cantonamentul
Dinamo şi-a fixat datele stagiului din Austria, de la Leogang, cantonamentul fiind în perioada 21 iunie - 9 iulie. S-au tăiat 3 zile din program, astfel încît roş-albii să ajungă mai rapid în România pentru a pregăti la Bucureşti Supercupa cu CFR Cluj de pe 14 iulie. Adversari siguri în amicale: Red Bull Salzburg, Ludogoreţ şi Bayern Munchen II. Posibili: Şahtior Doneţk, Basel şi Anderlecht.

Inbox
- Gaston Mendy, 26 de ani, nu mai vine la Dinamo, cel puţin aşa au declarat ieri oficialii lui U Cluj.
- Dacă acţionarii vor fi de acord, fiii lui Roberto Mancini, Andrea şi Pippo, 19, respectiv 21 de ani, pot sosi de vineri la reunirea "cîinilor". Şefii vor da un răspuns în aceste zile.
- Djakaridja Kone urma să ajungă aseară în România pentru a discuta cu acţionarii dinamovişti despre contractul său, mai ales că-i expiră acordul cu "cîinii" la finele lunii. CFR i-a transmis că va plusa la orice propunere a roş-albilor.
- Brazilianul Eric a depus ieri cerere să devină liber de contract, după ce ucrainenii de la Karpatî Lvov nu l-au mai plătit în ultimele 3 luni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.