EURO 2012

Ibrahimovici nu se astîmpără: a avut o altercaţie cu un coechipier

Ibrahimovici în timp ce managerul Allback încerca să-l calmeze (foto: aftonbladet.se)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 12 iunie 2012

Zlatan Ibrahimovici şi-a adăugat încă un episod pe lunga listă a incidentelor în care a fost protagonist. Noul moment s-a petrecut în pauza partidei Suediei cu Ucraina (1-2), cînd scorul încă era 0-0, iar partener de înfruntare i-a fost un coleg, Markus Rosenberg.

Cei doi au avut întîi un dur schimb de replici. ”Am vorbit de problemele tactice, că prea jucam cu mingi lungi. Era un ocean între defensivă şi atac. Nu acela era stilul nostru, iar Zlatan a reproşat tuturor acest lucru”, a dezvăluit Rosenberg. Lui nu i-a convenit tonul starului Milanului, i-a replicat, iar tensiunea a crescut.

Mai irascibil, Ibrahimovici s-a uitat furios la Markus şi, după ce i-a adresat cîteva vorbe grele, l-a împins nervos. Conştient că nu are rost să riposteze, Rosenberg a bătut în retragere, iar conflictul a fost aplanat prin intervenţia managerului Marcus Allback.

Supărarea lui Ibrahimovici a fost şi mai mare la final, după eşec, cînd şi-a certat pe teren colegii. S-a abţinut însă să nu-şi verse iar nervii. Apoi, la discuţiile cu presa, a vorbit numai de meci, evitînd întrebările legate de incidentul dintre reprize.

 

AICI     GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos     modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi,   CV-urile   tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o   prezentare de   excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.