Liga 1

UPDATE Presa din Italia anunţă că Vlad Chiricheş a fost blocat de AC Milan!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 iunie 2012

UPDATE / Alfredo Pedulla, un  consacrat jurnalist italian de la Calciomercato, a declarat aseară într-o emisiune televizată că AC Milan l-a blocat pe Vlad Chiricheş. Acesta spune că dacă rossonerii îl doresc pe fundaşul Stelei trebuie să plătească pe el minimum 5 milioane de euro, anunţă Mediafax.

UPDATE / Site-ul oficial de ştiri al milanezilor anunţă interesul "Diavolilor" pentru Vlad Chiricheş. Aceştia îi dau o cotă de 4 milioane de euro fundaşului Stelei.

VEZI AICI CE SCRIU ITALIENII DESPRE TRANSFERUL LUI CHIRICHEŞ!

_____________________________________

Fotbalul românesc poate înregistra cea mai spectaculoasă tranzacţie din ultimii ani. Presa din Italia susţine că AC Milan l-a acontat deja pe Chiricheş, stoperul Stelei şi al "naţionalei".

Tuttomercatoweb.com şi calcionews24.com scriu că vicecampioana Italiei are deja un acord cu fotbalistul şi că transferul va deveni oficial foarte curînd, în momentul în care va pleca Thiago Silva, extrem de curtat în aceste zile. Brazilianul e disputat insistent de PSG şi de Real Madrid, AC Milan cerînd în schimbul său aproximativ 40 de milioane de euro!

Steaua s-ar alege cu peste 5 milioane de euro din transferul lui Chiricheş la AC Milan. Fobalistul în vîrstă de 22 de ani, adus de la Pandurii în iarnă contra a 700.000 de euro, este revelaţia ultimului an în fotbalul românesc, devenind titular indiscutabil şi la roş-albaştri, şi la naţională.

Steaua a mai rămas în această vară fără alţi doi fundaşi centrali, Iliev şi Geraldo. L-a transferat, în schimb, pe Doru Bratu, care e accidentat şi va putea juca abia peste 3 luni!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.