Liga 1

Wesley face licitaţie » Brazilianul va continua cu echipa care îi va oferi un salariu mai mare

Wesley a început să se antreneze cu Vasluiul, deşi e aşteptat de Becali la Steaua

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul pe care Becali îl mai aşteaptă încă s-a antrenat ieri în Moldova, dar vrea bani mai mulţi.

Fiecare dintre Steaua şi Vaslui continuă să spere că-l va avea pe Wesley. Brazilianul sigur o să aibă de cîştigat din concurenţa lor. El a acceptat, prin intermediul impresarului, oferta lui Becali, 20.000 de euro în plus peste cei 400.000 de euro pe care îi cîştigă acum în Moldova. Dar s-a antrenat şi ieri tot sub comanda lui Inacio, la prima zi după revenirea sa din vacanţă.

Ce aşteaptă? O contraofertă a lui Porumboiu. "M-am prezentat la antrenament, bineînţeles, eu sînt sub contract cu Vaslui şi respect înţelegerea. Însă voi avea o discuţie cu patronul ca să decid ce voi face în continuare", a declarat golgeterul sud-american. Wesley mai are şi variante din străinătate, din ţările arabe, şi e atras de propunerile de acolo, superioare financiar soluţiilor pe care i le arată Gigi şi Porumboiu.

Becali e îngrijorat mai ales de atitudinea patronului Vasluiului: "A rămas să-i dea o foaie oficială lui Wesley, cu suma pentru care se poate transfera. Dacă nu-i dă, înseamnă că el, de fapt, n-a vrut să se despartă de jucător, deşi a apucat să spună asta".

"Wesley e al Vasluiului, doar l-aţi văzut la antrenament. Altceva nu vreau să mai comentez în momentul de faţă" (Adrian Porumboiu, patron Vaslui)

1,5 milioane de euro plus Filip e preţul pe care Steaua a anunţat că e dispusă să-l achite pentru Wesley (31 de ani)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Reghe, închide gura!"
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, l-a avertizat pe "principalul" Stelei. "Din acest moment, el ar trebui să nu mai vorbească absolut deloc. Să nu mai deschidă gura, s-o lase mai bine pe nevastă-sa să discute. El să-şi vadă de meseria lui şi să vorbească prin rezultate. Ăsta e sfatul meu dacă vrea să aibă viaţă lungă la Steaua", a declarat Dragomir.

Băbuţan acuză
După ce Gazeta Sporturilor de ieri a anunţat că Aurelian Băbuţan a fost dată afară de Gigi Becali, deşi Reghecampf îl adusese special la echipă pentru a sta pe bancă, fostul director sportiv al lui FCM Tg. Mureş a confirmat: "Pe mine Reghe m-a dorit la echipă, semnasem şi contractul, însă unele persoane de acolo nu m-au vrut. Asta e, îi urez succes lui Reghe".

Azi vizita, mîine începe stagiul
În această dimineaţă, jucătorii Stelei care s-au prezentat la reunirea echipei vor efectua vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. Mîine la prînz se va pleca în primul cantonament al verii, care va dura pînă pe 25 iunie, în Austria, şi în cadrul căruia se vor disputa două amicale: cu Torpedo Kutaisi şi cu FC Basel.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.