Campionate

Harry Redknapp a plecat de la Tottenham! » Vezi cine l-ar putea înlocui!

Harry Redknapp nu mai este antrenorul celor de la Tottenham

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 iunie 2012

Site-ul oficial al englezilor a anunţat despărţirea de Harry Redknapp. Presa din insulă susţine că ruptura s-a produs din cauza relaţiei tensionate pe care o avea cu Daniel Levy, preşedintele clubului.

Totul a prins contur atunci cînd Harry Redknapp a trebuit să îşi renegocieze contractul. Preşedintele clubului, Daniel Levy, nici nu a vrut să audă de o prelungire a contractului pentru încă 3 sau 4 sezoane. Cei doi au decis să rupă înţelegerea, deşi antrenorul mai avea un an de contract.

"Nu este o decizie pe care am luat-o cu uşurinţă. Harry a venit la club în momentul în care experienţa sa era exact ceea ce aveam nevoie. Decizia nu are nici o legătură cu munca excelentă depusă de Harry în perioada petrecută la club şi vreau să îi mulţumesc pentru ce a realizat. Va fi mereu binevenit pe White Hart Lane", a spus Daniel Levy.

"Sunt mîndru de ce am realizat la Spurs şi m-am simţit foarte bine aici. Am petrecut 4 ani fantastici aici. Sînt trist că plec, dar doresc să le mulţumesc jucătorilor, sfaff-ului şi fanilor pentru susţinerea şi încrederea pe care mi le-au acordat", a spus Redknapp pentru site-ul oficial al lui Tottenham.

Oficialii celor de la Spurs au deja două nume pentru a-l înlocui pe Harry Redknapp. Primul vizat este Roberto Martinez, antrenorul lui Wigan, care a fost şi pe lista celor de la Liverpool. Cel de-al doilea tehnician care ar putea prelua Tottenham este David Moyes, care în prezent antrenează Everton.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.