Liga 1

EXCLUSIV Alibec se întoarce în Liga 1 » "Sînt şanse foarte mari să semnez cu Viitorul"

Denis Alibec va juca în sezonul următor la marea rivală a Farului, Viitorul Constanţa

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 14 iunie 2012

După experienţa neplăcută de la Mechelen, unde a bifat doar 390 de minute, în 11 meciuri, reuşind un gol, Denis Alibec se poate întoarce în România.  Atacantul de 21 de ani de la Inter Milano se află în discuţii avansate cu Viitorul Constanţa şi cel mai probabil va fi împrumutat un sezon în România.

Chiar dacă Inter se află în reconstrucţie, Alibec nu are încă loc în prima echipă a "nerrazurrilor" şi italienii caută să îl împrumute undeva unde va putea juca în mod constant.  Denis a mai fost în discuţii cu Steaua şi Cesena, dar acestea nu s-au finalizat.

"Este adevărat că sînt în discuţii avansate cu Viitorul. Sînt şanse mari să revin în Liga 1. Am mai fost în discuţii cu Steaua, Cesena şi alte cîteva echipe, dar am ales Viitorul. Este o echipă cu ambiţii mari şi aici toţi sîntem tineri şi ne-am înţelege foare bine", a spus Denis Alibec pentru GSP.RO.

Internaţionalul român s-a antrenat în returul sezonului trecut cu Viitorul Constanţa, asta după ce a fost înlăturat de la Mechelen. Denis Alibec a mai jucat în Liga 1 la Farul Constanţa, unde a bifat 18 meciuri, reuşind două goluri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.