EURO 2012

VIDEO Un copil de doi ani spune pe de rost lotul "Portocalei mecanice" » Olanda, singura echipă fără punct cîştigat la Euro 2012 după două meciuri

Noah ştie să spună toţi jucătorii Olandei de pe un poster din camera sa FOTO: nos.nl

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 iunie 2012

Naţionala Olandei este marea dezamăgire a acestui turneu final, fiind la un pas să plece acasă. Fanii lui Van Persie şi Robben nu au vîrstă însă.

Unul dintre suporterii Olandei a postat pe youtube un filmuleţ cu fiul său, Noah, care are doar 2 ani, dar spune lotul echipei şi numele celor din staff pe de rost,

"Iată-l pe fiul meu de doar 2 ani cum ştie toţi jucătorii din lotul Olandei. Are acel poster de doar 7 zile şi deja ştie numele tuturor jucătorilor. Cu un aşa fan Olanda trebuie să iasă campioană europeană", este descrierea video-ului postat de tatăl copilului.

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.