Liga 1

Pancu e oficial atacantul Rapidului încă un an! Iencsi revine şi el în Giuleşti!

Daniel Pancu a semnat prelungirea contractului cu Rapid

Articol de Cătălin Popescu, Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE Daniel Pancu a semnat prelungirea contractului cu Rapid. Atacantul va mai continua un an în Giuleşti, anunţă dolcesport.ro

O altă noutate la Rapid este numirea lui Adrian Iencsi în funcţia de director sportiv. Fostul fundaş central al giuleştenilor a fost pregătit de Sabău în sezonul trecut la Tg. Mureş. Sabău va fi numit luni oficial pe banca Rapidului şi urmează să colaboreze cu Marian Rada şi Mircea Cojocaru.

---------------

Pancone încă are probleme la genunchi după accidentarea din primăvară şi riscă să-şi încheie prematur cariera.

Daniel Pancu s-a înţeles cu George Copos să continue în Giuleşti în sezonul următor şi va semna în aceste zile o nouă înţelegere. Totuşi, atacantul de 34 de ani nu şi-a revenit complet după leziunea de la ligamentul genunchiului drept suferită la meciul cu U Cluj.

Pancone a forţat să revină la derby-ul cu Dinamo din retur şi asta i-ar putea dăuna şi în următoarea perioadă. Acum, Pancu are "apă la genunchi" şi va fi menajat în prima parte a pregătirii. Medicii sînt însă optimişti şi consideră că pînă la startul Ligii 1 va fi apt 100%.

A refuzat Bundesliga
Fiind liber de contract, Pancone a fost contactat şi de un impresar, după finala Cupei cu Dinamo, care i-a prezentat oferte din Germania, una chiar de la un club din Bundesliga. Acesta a refuzat propunerea, motivînd problemele medicale. Din cauza genunchilor, fotbalistul s-ar putea retrage la sfîrşitul sezonului, chiar dacă a anunţat în repetate rînduri că mai poate evolua cel puţin doi ani.

Lotul prezent la reunire
Portari: D. Coman, Drăghia
Fundaşi: Burcă, Oros, Wallace, Dăescu, Ţîncu
Mijlocaşi: Alexa, M. Roman, Herea, Milisavljevici, I. Apostol, Ad. Grigore, Al. Ioniţă, Al. Coman, Fl. Călin, A. Matei
Atacanţi: Pancu, Sburlea, A. Creţu, Ciolacu, Surdu
Absenţi: Teixeira, Bozovici, Pavlovici, N. Grigore

INBOX:
- Marcos Antonio şi-a încheiat contractul cu giuleştenii şi a anunţat că nu vrea să se mai întoarcă la Rapid chiar din cauza lui Constantin Zotta. Acum nu-l mai vor nici rapidiştii şi este foarte aproape să ajungă la PAOK Salonic, fosta echipă a lui Ladislau Boloni.
- George Copos a anunţat că s-a înţeles cu Ioan Ovidiu Sabău pentru preluarea Rapidului: "Ovidiu este noul antrenor al echipei, iar luni va semna contractul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.