EURO 2012

”Cocoşul” bookmaker » Cabaye face concurs de pronosticuri în catonamentul Franţei

Cabaye (26 de ani) are 14 selecții în "naționala" Franței, pentru care n-a marcat nici un gol // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul central al lui Blanc şi-a oferit tricoul din partida de la Doneţk fanului care va ghici scorul şi autorii golurilor de diseară.

A fost printre cei mai buni jucători francezi în egalul cu Anglia. Yohan Cabaye vrea să-şi răsplătească fanii fideli pentru aprecierile primite, organizînd un concurs cu premii, chiar pe contul său de Twitter.

Mijlocaşul central de la Newcastle s-a transformat într-un mic bookmaker, invitînd amatorii să parieze pe partida cu Ucraina. "Celui care o să indice corect scorul şi autorii golurilor îi trimit tricoul meu din acest meci", a promis miercuri Cabaye. Iar optimiştii s-au înghesuit să mizeze pe victoria "Les Bleus".

Cei mai mulţi dintre suporteri au mers pe o diferenţă de două goluri în favoarea Franţei, 2-0 şi 3-1, cu Benzema favorit să marcheze o "dublă". Celelalte preferinţe s-au îndreptat către Ribery, Nasri şi Ben Arfa. Cel mai original a fost userul "yoonwalk", care a dat 1-0, gol Cabaye! Şi a propus ca-n cazul că îi va ieşi predicţia să primească un tricou alb şi unul albastru plus o pereche de ghete ale lui Yohan!

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.