EURO 2012

FOTO şi VIDEO O altfel de întrecere: varianta sexy a Euro 2012

+11 Foto
Echipa Germaniei de la C-Cup 2012 (foto: comedycentral.de)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 iunie 2012

Replică la turneul final al CE 2012, desfăşurat în această perioadă în Polonia şi Ucraina, s-a lansat o competiţie paralelă, C-Cup 2012, în care se înfruntă tot 16 echipe. Acestea reprezintă exact ”naţionalele” prezente la Euro.

Creată de postul TV american ”Comedy Central”, întrecerea este o variantă sexy: participă numai fete, toate evoluînd îmbrăcate sumar. Singura condiţie aplicată lor este ca la sutien să aibă cupa mare, respectiv minimum măsura C.

Vezi sus mai multe imagini cu echipele participante.

Fiecare echipă este alcătuită din patru fete, care se înfruntă doar la lovituri de departajare. Difuzat şi în Germania şi Polonia, duelul se dă în pauza dintre reprizele de la CE şi opune exact adversarele din meciul de la Euro.

Vezi jos cîteva video senzaţionale din timpul competiţiei.

La final, învinsele nu păţesc nimic. În schimb, antrenorul lor este pus cu spatele în poartă şi trebuie să se opună execuţiilor tehnicianului formaţiei învingătoare.

VARIANTA ROMÂNEASCĂ A ACESTEI ÎNTRECERI ESTE EUROSEXY.RO, unde 16 super-modele se luptă pentru trofeu şi au nevoie de voturile tale. Intră aici să-ţi votezi favorita!


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.