Media

Andi Vilara: "Mi-am dat demisia din TVR în martie 2011, cu vreo 9 luni înaintea semnării contractului TVR-Dolce"

Andi Vilara, fostul director al Departamentului Sport al TVR (foto: evz.ro)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 15 June 2012

Andi Vilara, fostul director al Departamentului Sport al TVR a reacţionat la scrisoarea lui Vlad Enăchescu publicată astăzi de GSP.RO. Acesta a precizat că există unele erori în ceea ce spune actualul directorul DolceSport şi a venit cu clarificări în pe marginea acestui subiect.

"În scrisoarea lui Vlad Enăchescu, publicată astăzi pe pagina de internet a Gazetei Sporturilor, apare în doua rînduri precizarea «contractul TVR-Romtelecom a fost semnat în noiembrie 2011». Aşa o fi, nu am de unde să ştiu şi mărturisesc că nici nu mă interesează. Însă Vlad Enăchescu mai scrie: «O menţiune foarte importantă pe care doresc să o fac este că, la acea vreme, redactor şef al Departamentului Sport TVR era Andi Vilara», precum şi  «s-a stabilit o comisie de negociere a contractului, din partea SRTV făcînd parte Andi Vilara, Dan Radu, Director Programe SRTV şi Alexandru Lazescu, PDG».

Cred că este vorba de o confuzie, ca să nu-i spun altfel. Şi aceasta pentru că, pur şi simplu, eu mi-am dat demisia din SRTV la începutul lunii martie 2011, cu vreo 9 luni înaintea semnării contractului (indicată de către Vlad Enăchescu), încheind din acel moment orice relaţie cu instituţia respectivă. Încă din luna noiembrie 2010, funcţia de director (şi nu redactor şef, cum scrie Vlad) al Departamentului Sport TVR a fost ocupată de Cosmin Cernat, în urma unui concurs la care, este drept, am participat şi eu", a precizat Vilara pentru GSP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.