EURO 2012

GALERIE FOTO Furtuna a stins euforia gazdelor » Ucraina - Franţa 0-2

+27 Foto
Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 iunie 2012

Într-un meci care a fost întrerupt aproximativ o oră din cauza unei ploi torenţiale care s-a abătut asupra stadionului Donbass Arena, Franţa a reuşit să se impună în faţa Ucrainei, scor 2-0.

Deşi au rezistat mai bine de o repriză, în cea de-a doua parte elevii lui Blanc şi-au impus jocul şi au reuşit să înscrie de două ori. Jeremy Menez şi Yohan Cabaye au adus cele 3 puncte francezilor, care se gîndesc tot mai mult la sferutrile de finală.

ECHIPELE DE START:

UCRAINA: Pyatov - Husyev ,  Mykhalyk, Khacheridi, Selin, Yarmolenko – Tymoshchuk, Konoplyanka, Nazarenko, Voronin – Shevchenko
Rezerve: Koval, Goryainov, Kucher, Shevchuk, Rakitskiy, Butko, Garmash, Aliyev, Rotan, Seleznyov, Dević

FRANŢA: Lloris - Debuchy, Rami, Mexes, Clichy - Cabaye, Diarra - Ribery, Nasri, Menez - Benzema
Rezerve: Mandanda, Carrasso, Evra, Réveillère, Koscielny, Valbuena, Matuidi, Malouda, M'Vila, Martin, Ben Arfa, Giroud



AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.