EURO 2012

O fană croată riscă să fie concediată de la serviciu din cauza acestei poze

Iată imaginea pentru care suportera croată riscă să rămînă fără loc de muncă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 iunie 2012

Jelena Miksa este o suporteră croată oarecare. Ea a devenit însă brusc cunoscută datorită unei fotografii de la meciul ”naţionalei” Croaţiei cu Irlanda, 3-1 la Poznan, pe care a postat-o pe contul personal de Twitter. În imagine, Jelena se află alături de verişoara ei flancînd un bărbat cu mîinile pe sînii lor descoperiţi.

Aşa a apărut şi problema. Jelena este angajată la arhivele Ministerului Culturii din Croaţia. Cînd au văzut-o într-o asemenea ipostază, şefii ei au luat foc. ”Noi trebuie să reacţionăm, deoarece un angajat al sectorului public trebuie să aibă o atitudine conformă codului de comportament cerut unei funcţii publice”, a susţinut purtătorul de cuvînt al ministerului respectiv, Nataşa Petrinjak.

O comisie specială se va întruni în zilele următoare pentru a analiza cazul şi a dicta aventuale sancţiuni. Ministrul de resort a indicat că nu este exclus chiar ca Jelena să-şi piardă locul de muncă din cauza acestui episod.

Suportera nu se teme. Iată mesajul ei din Polonia: ”Eu nu regret nimic. Pentru mine, contează doar prestaţia Croaţiei la Euro. Să continuăm să avansăm şi să cîştigăm”.

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.