EURO 2012

Păcăliţi în direct » UEFA a falsificat imaginile la Olanda - Germania 1-2

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Firma angajată de forul continental cu transmisia Euro 2012 a luat un cadru cu selecţionerul german Low dinaintea meciului cu Olanda şi l-a difuzat în cursul partidei


Miercuri, Germania - Olanda, minutul 22. Selecţionerul neamţ Joachim Low îi suflă balonul de sub braţ unui copil de mingi. Imaginea, văzută live în toată lumea, e acum subiectul unui scandal monstru între nemţi şi UEFA.

La cald, suporterii Mannschaftului, pe forumuri, şi presa au comentat-o în termeni admirativi: "Ce antrenor cool avem dacă şi în asemenea momente, de maximă tensiune, el îşi permite astfel de glume!". Pentru ca ieri să afle că au fost păcăliţi.

Scena respectivă a avut loc, într-adevăr. "Dar cu 15-20 de minute înaintea meciului" - după cum a precizat UEFA la solicitarea revistei Stern. Numai că firma angajată de forul continental cu transmisia tv a turneului final a înregistrat-o şi a difuzat-o apoi în timpul meciului!

"UEFA prosteşte telespectatorii. Asta-i hoţie!"
Express, cotidian german

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.